Ligger i sängen efter en lång dag hos dig. Vi sågs bara några timmar efter att du hade slutat jobbet men det gör inget. Jag var bara glad över att få pussa och krama dig!

Nu smsar vi om vad vi vill göra efter du kommer tillbaka från Thailand. Jag vill gärna resa till San Diego igen. Att få uppleva den underbara staden med underbara dig hade varit bäst!

Jag saknar dig så, men 2 dagar kvar och vi ses igen. Puss!


Jag är så kär i dig. Tror inte du förstår hur mycket jag tycker om dig. Men jag har så svårt för att berätta det. Snart åker du och då lämnar du mig i 5 månader helt själv. Jag kommer sakna dig.


För 2 veckor sen låg vi i denna sängen jag ligger i nu och du sa till mig att du var kär i mig. Jag blev helt chockad, men det märkte du. Jag trodde jag skulle bli rädd och fly dagen efter. Jag mådde så dåligt. Men det redde ut sig för jag insåg att jag är så otroligt kär i dig, och jag tänker inte lämna dig när vi har det underbart.


Var hos dig hela helgen och åt middag med dina föräldrar, din bror och hans fästmö. Dom är underbara. Jag kommer ihåg att jag tänkte att jag absolut inte ville åka därifrån. Jag ville bara stanna i den glada och lyckliga miljön. Men jag åker till Malmö på torsdag och på lördagkväll så då ses vi 2 gånger denna veckan. Är hur glad som helst! :)

Jag vaknade för 20 min sen av mitt alarm. Du hade skrivit ett sms där det stod att jag hade kommit på tal på ditt jobb igen och att du skröt om mig. Min dag är gjord. Du är bäst!


Ikväll pratade vi om resan du ska göra i December. Du ska vara iväg i 5 månader med din bror. Jag vet om att det kommer att bli tufft men allt du sa till mig ikväll fick mig att inse att jag vill kämpa för detta. Jag kommer att jobba hela vintern och verkligen kämpa för att tiden ska gå snabbt. Jag vill ha dig. Hela dig. Jag tänker inte lägga ner så fort det kommer något i våran väg och det bevisades redan i början när vi började ses.


Jag kommer att sakna dig jättemycket och det kommer att vara tufft men det fixar vi, right? :)


Jag blir så arg på mig själv för att jag bryr mig om att du är seg på sms. Jag är aldrig seg på sms, då kan ju inte du heller vara det! Nu ska jag gå och lägga mig i ren protest och inte alls svara när du väl smsar. Sen kommer jag smälta när jag får ett sms av dig och ändå svara.. GAAH! Jag känner mig själv.


godnatt

RSS 2.0